Pups

Wil je op de hoogte worden gehouden, dan kan je ons een e-mail sturen.

Omdat wij momenteel de enige fokker in Nederland zijn en wij niet vaak fokken, hanteren wij helaas geen wachtlijst. Het bijhouden van een wachtlijst kost teveel tijd, tijd wat we liever met onze honden spenderen.

Als onze pups 7 weken zijn zullen we ze beoordelen op karakter en uiterlijk, aan de hand daarvan zullen we baasjes zoeken voor de pups. Houd vooral onze Facebook in de gaten.


Er zijn genoeg fokkers waarbij je op basis van een foto op de dag van geboorte een pup kan kiezen, maar bij ons kan dat niet. Wij kiezen welke pup waar gaat wonen. Als je je daar niet in kan vinden, zijn wij niet de fokker voor jullie.


Ook kunnen wij je begeleiden met het importeren van een pup uit Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland of Amerika. Eventueel kunnen wij zelfs de pup tegen een vergoeding voor je ophalen, mits dat in onze planning past. We helpen graag!Wat kan je van ons en onze pups verwachten?

- Goed gesocialiseerde pups (we doen onder andere 'Early Neurological Stimulation' bij onze pups);

- De pups worden op rauwe voeding afgespeend;

- De ouderdieren zijn gestest op patella luxatie en oogproblemen;

- Microchip;

- ISAG2006 DNA profiel;

- Ze zijn getiterd/gevaccineerd (ze worden getiterd en aan de hand daarvan wordt bepaald wanneer ze het beste hun eerste vaccinatie kunnen krijgen);

- De pups worden gecheckt op wormen en Giardia voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan;

- FCI stamboom (Raad van Beheer);

- Koopovereenkomst;

- Puppypakket met een nestdoekje, speeltje, voedsel voor de eerste paar dagen, halsband en riem;

- Een digitaal 'of Vorkosmia' puppy-boek;

- Levenslange steun. Je kan ons altijd om advies vragen over bijvoorbeeld voeding, gedrag, showen, fokken etc. We bieden ook vakantieopvang aan voor de pups die wij gefokt hebben, mits we niet al volgeboekt zijn.We willen graag de nieuwe baasjes ontmoeten voordat de pups zijn geboren.